L'oral Paris Trendsetter Search 2015 // Finale

L’oral Paris Trendsetter Search 2015 // Finale

Jeg har været så spændt på at vise jer min video, som jeg har brugt snart 2 uger på at lave. Jeg er selv ret tilfreds med resultatet og det ville betyde al verdens for mig, hvis jeg rent faktisk vandt L’oreals Trendsetter Search 2015! Jeg kunne selvfølgelig ikke være nået hertil, hvis det ikke havde været for jer, så TUSINDE TAK!

Jeg konkurrerer i Trendsetter Search på www.lorealparis.dk

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

L'oral Paris Trendsetter Search 2015 // Finale